survey.out
survey.yes
survey.no
survey.thanks
survey.thanks2
Language

De fusie tussen Fluidra en Zodiac®

2 juli 2018

Fluidra en Zodiac® zijn gefuseerd en positioneren zich als leider op de wereldmarkt voor zwembaden en wellness.

Zodiac®, een bekende specialist op het gebied van zwembaduitrusting, behoort voortaan tot de Fluidra-groep en gaat door met het ontwikkelen van de beste technologie waarbij het zich blijft richten op innovatie. Voor het pioniersmerk Zodiac® blijven de permanente zoektocht naar de verbetering van prestaties, het grote belang dat het hecht aan de kwaliteit van zijn producten en een servicegerichte klantrelatie de sleutelwoorden.

Voor Zodiac® en Fluidra is het doel helder: het creëren van de perfecte ervaring binnen het domein van zwembaden en wellness.
Over Fluidra

Fluidra is een beursgenoteerde Spaanse multinational, gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en IoT-oplossingen voor de markt van particuliere en commerciële zwembaden op mondiale schaal. Het bedrijf is gevestigd in meer dan 45 landen en heeft enkele van de bekendste en meest betrouwbare merken binnen de branche in portefeuille, waaronder Jandy®, Astralpool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX professional® et Gre®.


Kijk voor meer informatie over Fluidra op www.fluidra.com
Streven naar innovatie, al meer dan 120 jaar lang

Het merk Zodiac® ontwikkelt de allerbeste technologie aan de hand van een steeds vernieuwende benadering. Doorheen de jaren speelden tal van ontdekkingen en uitvindingen zich af in de lucht en vervolgens in het water, met als absoluut hoogtepunt het ontwerp van de eerste opblaasbare rubberboot, waarmee het bedrijf grote bekendheid verwierf die ook vandaag de dag nog steeds belangrijk is.

Een goed marktgevoel, een echt pioniersinstinct, de wil om zich steeds te overtreffen... Dat zijn de basisbegrippen die Zodiac® wil inzetten om meer veiligheid en betere prestaties te kunnen verzekeren. Een filosofie waarmee het merk in de vorige eeuw zijn naamsbekendheid kon vergroten en zo een daadwerkelijke vertrouwensrelatie met de consument kon opbouwen.

Totale oplossingen voor uw zwembad

Zodiac Pool Care Europe, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in het onderhoud van zwembaden, waar ook de kwaliteit van het water deel van uitmaakt. Onze taak is innovatief materiaal voor uw zwembad ontwerpen, produceren en verkopen.

Zodiac®, een baanbrekend bedrijf, wil blijven vernieuwen aan de hand van nieuwe technologieën, een constante zoektocht naar betere prestaties en een sterke betrokkenheid voor de kwaliteit van de producten die ze produceert.

  • Reiniging
  • Verwarming
  • Ontvochtiging
  • Domotica
  • Filtering
  • Waterbehandeling

Een wil om te vernieuwen

Elke dag opnieuw bundelen wij onze krachten om het onderhoud van uw zwembad voor u te vereenvoudigen, door innovatieve en effectieve oplossingen te ontwerpen. Zo kunt u zich concentreren op dé reden waarom u hebt gekozen voor een zwembad: het plezier van het zwemmen.

Elke dag opnieuw bundelen wij onze krachten om het onderhoud van uw zwembad voor u te vereenvoudigen, door innovatieve en effectieve oplossingen te ontwerpen. Zo kunt u zich concentreren op dé reden waarom u hebt gekozen voor een zwembad:
het plezier van het zwemmen.

NB: in 2012 zijn Zodiac Pool Solutions en haar Europese entiteit Zodiac Pool Care Europe onafhankelijke ondernemingen geworden. Sindsdien hebben ze geen enkele commerciële band, eigendomsband of financiële verantwoordelijkheid meer met Z Marine, dat nu behoort tot de groep Open Gate Capital.