logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

DF Through the wall

  • Zeer gemakkelijk te installeren, met muurdoorvoer, van de vloer af (1,2 tot 1,3m van de vloer)
  • Beschikbaar in drie capaciteiten (3,5 tot 8 l/u)
  • Optie 'luchtverwarming' (elektrisch element of warmwaterradiator)
Beschrijving

Zeer gemakkelijk te installeren, met muurdoorvoer, van de vloer af (1,2 tot 1,3m van de vloer)

Nagenoeg onzichtbaar en geïnstalleerd met behulp van in de muur aangebrachte verbindingsstukken tussen de technische ruimte en de zwembadruimte. Alleen de aanzuig- en ventilatieroosters zijn zichtbaar vanuit uw zwembad. De installatie blijft eenvoudig*: tegen de muur plaatsen, van de vloer af (1,2m tot 1,3m van de vloer). *Zodiac® raadt aan dit apparaat door een erkend vakman te laten installeren. Kan bouwkundige werkzaamheden met zich meebrengen.

Ontvochtiging DF Through the wall

Beschikbaar in drie capaciteiten (3,5 tot 8 l/u)

Hij kan worden gebruikt voor zwembaden van verschillende afmetingen. Voor meer comfort verkrijgbaar in drie verschillende capaciteiten, van 3,5 tot 8 liter lucht per uur.

Ontvochtiging DF Through the wall

Optie 'luchtverwarming' (elektrisch element of warmwaterradiator)

Het verwarmen van de lucht in de ruimte van uw binnenzwembad verhoogt het comfort en geeft u meer controle over de vochtigheidsgraad, die wordt beïnvloed door de omgevingstemperatuur. Het apparaat neemt vochtige lucht op en voert warme en droge lucht af. Deze functionaliteit is beschikbaar met een elektrische hulpunit (elektrische weerstand) of een warmwaterbatterij (aansluiting op uw verwarmingsketel, warmtepomp, geothermische of zonne-energiebron).

Ontvochtiging DF Through the wall
Toon minder
Documenten
Informatieblad product
Toon minder