logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

DF Ingebouwd horizontaal systeem

  • Hidden installation without ducts, fo simplified project design
  • Available in 3 capacities (3.5 to 8 l/h)
  • Air heating options (electrical heating or hot water coil)
Beschrijving

Hidden installation without ducts, fo simplified project design

Nagenoeg onzichtbaar en geïnstalleerd met behulp van in de muur aangebrachte verbindingsstukken tussen de technische ruimte en de zwembadruimte. Alleen de aanzuig- en ventilatieroosters zijn zichtbaar vanuit uw zwembad. De installatie blijft eenvoudig*: tegen de muur plaatsen, van de vloer af (1,2m tot 1,3m van de vloer).*Zodiac® raadt aan dit apparaat door een erkend vakman te laten installeren. Kan bouwkundige werkzaamheden met zich meebrengen.

Ontvochtiging DF Ingebouwd horizontaal systeem

Available in 3 capacities (3.5 to 8 l/h)

Hij kan worden gebruikt voor zwembaden van verschillende afmetingen. Voor meer comfort verkrijgbaar in drie verschillende capaciteiten, van 3,5 tot 8 liter lucht per uur.

Ontvochtiging DF Ingebouwd horizontaal systeem

Air heating options (electrical heating or hot water coil)

Het verwarmen van de lucht in de ruimte van uw binnenzwembad verhoogt het comfort en geeft u meer controle over de vochtigheidsgraad, die wordt beïnvloed door de omgevingstemperatuur. Het apparaat neemt vochtige lucht op en voert warme en droge lucht af. Deze functionaliteit is beschikbaar met een elektrische hulpunit (elektrische weerstand) of een warmwaterbatterij (aansluiting op uw verwarmingsketel, warmtepomp, geothermische of zonne-energiebron).

Ontvochtiging DF Ingebouwd horizontaal systeem
Toon minder
Documenten