logo-sticky
Beschrijving

Gepersonaliseerde Reiniging

De ALPHA iQ™-reinigingsrobot is uitgerust met het Sensor Nav System™, waarmee de configuratievan uw zwembad wordt geregistreerd en de bewegingen van de robot en de reinigingstijd geoptimaliseerd.Dankzij de druksensor is de robot efficiënter in het op- en neergaan van de wanden en de reinigingvan de waterlijn, afhankelijk van de diepte van het zwembad. De druksensor zorgt voor de beklimmingvan de wanden en reiniging van de waterlijn volgens de diepte van het zwembad.

Robotreinigers RA 6500 iQ

Efficiente Aanzuiging

Dankzij het gepatenteerde Lift System is de robot lichter om uit het water te tillen. De gemakkelijke toegang tot het filter en de zichtbaarheid die het venster biedt, zorgen voor een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Robotreinigers RA 6500 iQ

Eenvoudig In Gebruik

Dankzij het gepatenteerde Lift System is de ALPHA iQ™ lichter bij het uit het water halen. Dankzij de gemakkelijke toegang tot het filter en de zichtbaarheid door het transparante venster is hij onder alle omstandigheden gemakkelijk te gebruiken.

Robotreinigers RA 6500 iQ

Intuitief gebruik

U kunt de reiniging op elk moment volgen dankzij de intuïtieve interface van de iAquaLink™-applicatie. ALPHA iQ™ is evolutief dankzij de mogelijke verbeteringen en automatische updates op afstand.

Robotreinigers RA 6500 iQ
Toon minder
Documenten
Folder
Handleiding
Garantiebewijzen
Beknopte handleiding
Veiligheidsinformatieblad
Toon minder