logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

CNX 30 iQ

  • Cyclonale werking
  • Optimaal wendbaar
  • Gebruiksvriendelijk
Nog twijfels?

Gebruik onze keuzetool om de meest geschikte Zodiac®producten te vinden voor uw zwembad.

Beschrijving

Cyclonale werking

Met zijn ingebouwde slimme sensoren en zijn unieke ontwerp biedt CNX™ een uitstekende bereik in het zwembad en een onbeperkte beweeglijkheid. Hij is dus ideaal voor alle zwembadvormen en -oppervlakken.

Robotreinigers CNX 30 iQ

Optimaal wendbaar

Met zijn ingebouwde slimme sensoren en zijn unieke ontwerp biedt de CNX™ een uitstekende zwembadbehandeling en optimale wendbaarheid.Hij is dus ideaal voor alle zwembadvormen en -oppervlakken.

Robotreinigers CNX 30 iQ

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de iAquaLink™-applicatie zijn de functies van uw robotreiniger op afstand toegankelijk via uw smartphone. De robot heeft een afstandsbedieningsfunctie, de cyclustijd kan worden aangepast en de voortgang van de reiniging kan op elk moment worden gecontroleerd. VOYAGER™ kan ook worden geüpgraded dankzij de automatische software-updates. Met zijn gepatenteerde Lift System positioneert de VOYAGER™ zich op de waterlijn van de geselecteerde wand en stoot hij water uit om hem lichter te maken bij het verwijderen uit het zwembad. Zijn van achteren verlichte filter en zijn transparante venster maken het dagelijks gebruik heel gemakkelijk.

Robotreinigers CNX 30 iQ
Toon minder
Documenten
marketingproductvideos
Folder
Handleiding
Garantiebewijzen
Beknopte handleiding
Toon minder