logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

CNX 40 iQ

Volwaardige Wendbaarheid

  • Cyclonale Prestaties
  • Geïntegreerde Wendbaarheid
  • Gebruiksgemak

Aanbevolen verkoopprijs

1.599

Waar kopen

Nog twijfels?

Gebruik onze keuzetool om de meest geschikte Zodiac®producten te vinden voor uw zwembad.

Beschrijving

Cyclonale Prestaties

De gepatenteerde cyclonale aanzuiging is krachtig en langdurig. Dankzij de spiraalvormige borstels, de brede aanzuigopening en het filter met een capaciteit van 4 liter, kunnen zowel kleine als grote vuildeeltjes efficiënter worden aangezogen. Met CNX™ is uw zwembad het hele jaar onberispelijk schoon.

Robotreinigers CNX 40 iQ

Geïntegreerde Wendbaarheid

De intelligente ingebouwde sensoren en het exclusieve ontwerp van de CNX™ zorgen voor een uitstekende behandeling van het hele zwembad en een onbegrensde wendbaarheid. Daarom is deze zwembadrobot ideaal voor alle zwembadvormen en alle soorten coatings.

Robotreinigers CNX 40 iQ

Gebruiksgemak

Met de iAquaLink™-app zijn de functies van de robot op afstand toegankelijk via uw smartphone. De robot beschikt over een functie voor afstandsbediening, de cyclustijd is instelbaar en de voortgang van de reiniging kan op elk moment worden gevolgd. Ook is de CNX™ evolutief dankzij de automatische updates van de functionaliteiten. De gepatenteerde Lift System*-technologie zorgt ervoor dat de CNX™ zich op de gekozen wand op de waterlijn plaatst en het water uitstoot. Hierdoor is de robot lichter om uit het water te tillen.

Robotreinigers CNX 40 iQ
Toon minder

Documenten

Handleiding

Folder

Garantiebewijzen

Toon minder