logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

RE 4600 iQ

  • Cyclonale werking
  • Optimaal wendbaar
  • Gebruiksvriendelijk
Nog twijfels?

Gebruik onze keuzetool om de meest geschikte Zodiac®producten te vinden voor uw zwembad.

Beschrijving

Cyclonale werking

Met zijn ingebouwde slimme sensoren en zijn unieke ontwerp biedt VOYAGER™ een uitstekende bereik in het zwembad en een onbeperkte beweeglijkheid. Hij is dus ideaal voor alle zwembadvormen en -oppervlakken.

Robotreinigers RE 4600 iQ

Optimaal wendbaar

Met zijn ingebouwde slimme sensoren en zijn unieke ontwerp biedt de VOYAGER™ een uitstekende zwembadbehandeling en optimale wendbaarheid.Hij is dus ideaal voor alle zwembadvormen en -oppervlakken.

Robotreinigers RE 4600 iQ

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de iAquaLink™-applicatie zijn de functies van uw robotreiniger op afstand toegankelijk via uw smartphone. De robot heeft een afstandsbedieningsfunctie, de cyclustijd kan worden aangepast en de voortgang van de reiniging kan op elk moment worden gecontroleerd. VOYAGER™ kan ook worden geüpgraded dankzij de automatische software-updates. Met zijn gepatenteerde Lift System positioneert de VOYAGER™ zich op de waterlijn van de geselecteerde wand en stoot hij water uit om hem lichter te maken bij het verwijderen uit het zwembad. Zijn van achteren verlichte filter en zijn transparante venster maken het dagelijks gebruik heel gemakkelijk.

Robotreinigers RE 4600 iQ
Toon minder
Documenten
Folder
Installatiehandleiding
Garantiebewijzen
Beknopte handleiding
Toon minder