logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

Ei²

Het Snelst Te Installeren Zout-Elektrolysetoestel

  • Autonome Behandeling
  • Eenvoudige “Doe Het Zelf” Installatie
  • Duurzaamheid
  • Veiligheid

Beschrijving

Autonome Behandeling

Door elektrolyse in de cel wordt de kleine hoeveelheid zout die aan het zwembadwater wordt toegevoegd omgezet in gasvormig chloor. Dit ontsmettend middel is opgelost in het water en verzekert dat er voldoende vrije chloor in het zwembad wordt geproduceerd. De actieve chloor wordt voortdurend vernieuwd, zonder dat dit enige tussenkomst vereist.

Waterbehandeling Ei²

Eenvoudige “Doe Het Zelf” Installatie

De snelbevestigingen van de Ei-cel zijn een exclusieve innovatie van Zodiac. Met het eenvoudig te installeren Quick Fix-systeem kan iedereen het toestel in minder dan 10 minuten installeren, zonder loodgieterij. De Ei-waterbehandeling is geschikt voor zowel nieuw te bouwen als bestaande zwembaden en past zich aan elk zwembadtype en elke bekleding aan.

Waterbehandeling Ei²

Duurzaamheid

Het gebruik van een elektrode in titanium met een langdurige oppervlaktebehandeling verzekert de duurzaamheid van dit product. Dankzij het systeem van polariteitomkering van de elektroden (2,5 of 5u) is de cel zelfreinigend en wordt de levensduur ervan nog verlengd.

Waterbehandeling Ei²

Veiligheid

Om de betrouwbaarheid van deze waterbehandelingsoplossing te garanderen, is de Ei-cel uitgerust met beveiligingen. Bijvoorbeeld, de detectie van afwezigheid van debiet, of van slechte bedrijfsomstandigheden (ontbrekend zout, koud water, ...)

Waterbehandeling Ei²
Toon minder

Documenten

Folder

Handleiding

Toon minder