logo-sticky

Garantie


GARANTIE VOOR DE PRODUCTEN VAN ZODIAC POOLCARE:Wij garanderen per contract de goede werking van onze nieuwe producten die worden geïnstalleerd en in dienst gezet door een professionele installateur, voor een periode van twee of drie jaar, afhankelijk van het product, vanaf de datum van levering.


BIJZONDERE GEVALLEN


Warmtepompen en ontvochtigers


Onze garantie is niet van toepassing indien de producten werden geïnstalleerd door een niet-professionnele installateur.


Deze garantie wordt uitgebreid:

 

  • tot twee jaar voor elk nieuw product dat werd in dienst gezet door een erkend service-centrum en voor hetwelk een onderhoudscontract werd afgesloten tussen dit service-centrum en de gebruiker.
 
  • levenslange garantie tegen corrosie van onderdelen uitgevoerd in titanium.

Zoutelektrolysetoestellen


Alle Zodiac zoutelektrolysetoestellen genieten van een onvoorwaardelijke totaalgarantie van twee of drie jaar naargelang het model. Tijdens de garantieperiode, en wat ook de oorzaak van beschadiging moge wezen, zal de bedieningsunit en de cel gerepareerd of vervangen worden.

 

De afzonderlijke onderdelen van Zodiac-producten zijn verkrijgbaar gedurende de hele verkoopperiode en:

 

  • Tot minimaal 10 maanden na de verkoopperiode van de gecertificeerde warmtepompen NF PAC en Z900 en de luchtontvochtigingscentrales CAE en OMEGA
 
  • Tot minimaal 5 maanden na de verkoopperiode van andere producten

Om van de garantie te kunnen genieten dient een bewijs van aankoop bij een verdeler of een erkende vakman voorgelegd te worden.