logo-sticky

Over Zodiac®


Streven naar innovatie, al meer dan 120 jaar lang


Het merk Zodiac® ontwikkelt de allerbeste technologie aan de hand van een steeds vernieuwende benadering. Doorheen de jaren speelden tal van ontdekkingen en uitvindingen zich af in de lucht en vervolgens in het water, met als absoluut hoogtepunt het ontwerp van de eerste opblaasbare rubberboot, waarmee het bedrijf grote bekendheid verwierf die ook vandaag de dag nog steeds belangrijk is.


Een goed marktgevoel, een echt pioniersinstinct, de wil om zich steeds te overtreffen...Dat zijn de basisbegrippen die Zodiac® wil inzetten om steeds meer veiligheid en betere prestaties te kunnen verzekeren, maar ook meer connectiviteit en een design dat zich steeds beter integreert in alle mogelijke omgevingen. Een filosofie waarmee het merk in de vorige eeuw zijn naamsbekendheid kon vergroten en zo een daadwerkelijke vertrouwensrelatie met de consument kon opbouwen.


Totale oplossingen voor uw zwembad


Zodiac Pool Care Europe, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in het onderhoud van zwembaden, waar ook de kwaliteit van het water deel van uitmaakt. Onze taak is innovatief materiaal voor uw zwembad ontwerpen, produceren en verkopen.

 

Zodiac®, een baanbrekend bedrijf, wil blijven vernieuwen aan de hand van nieuwe technologieën, een constante zoektocht naar betere prestaties en een sterke betrokkenheid voor de kwaliteit van de producten die ze produceert.

Robotreinigers

Verwarming

Filters

Waterbehandeling

Ontvochtiging

Een wil om te vernieuwen


Elke dag opnieuw bundelen wij onze krachten om het onderhoud van uw zwembad voor u te vereenvoudigen, door innovatieve en effectieve oplossingen te ontwerpen. Zo kunt u zich concentreren op dé reden waarom u hebt gekozen voor een zwembad: 

 

Het plezier van het zwemmen.


Over Fluidra


Zodiac® werd in 2018 een deel van Fluidra en zo ontstond een wereldleider in de zwembad- en wellnessindustrie. Zij kunnen nu klanten op een milieubewuste manier het beste bieden op het vlak van welzijn en het zwembad.

 

Fluidra is een beursgenoteerde Spaanse multinational, gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en IoT-oplossingen voor de markt van particuliere en commerciële zwembaden op mondiale schaal. Het bedrijf is gevestigd in meer dan 45 landen en telt wereldwijd 6000 werknemers, meer dan 35 productiecentra en 135 verkoopcentra voor de merken Jandy®, Astralpool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX professional® en Gre®.

Kijk voor meer informatie over Fluidra op www.fluidra.com


NB: in 2012 zijn Zodiac Pool Solutions en haar Europese entiteit Zodiac Pool Care Europe onafhankelijke ondernemingen geworden. Sindsdien hebben ze geen enkele commerciële band, eigendomsband of financiële verantwoordelijkheid meer met Z Marine, dat nu behoort tot de groep Open Gate Capital.