logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

MagnaPool® Minerals

  • Een met mineralen verrijkt zwembad,
  • Magnesium, een buitengewoon weldoend vermogen
  • Onvergelijkbaar zwemcomfort
  • Geen toevoeging van chemische ontsmettingsproducten
Beschrijving

Een met mineralen verrijkt zwembad,

MagnaPool®, een exclusief ecosysteem voor waterbehandeling op basis van magnesium, verenigt de natuurlijke eigenschappen van de MagnaPool®-mineralen en een filtersysteem van buitengewone fijnheid. Opgelost in het zwembadwater, hebben de gebrevetteerde MagnaPool®-mineralen een krachtige verhelderende werking, dankzij het magnesium.

Waterbehandeling MagnaPool® Minerals

Magnesium, een buitengewoon weldoend vermogen

Magnesium is aanwezig in zowel zeewater als het menselijke lichaam en andere levende weefsels;het is één van de mineralen die onontbeerlijk zijn voor de goede werking van ons organisme. De relaxerende deugden van het baden in met magnesium verrijkt water zijn sinds jaar en dag erkend. Men weet onder andere dat magnesium een weldoende werking bezit bij pijntherapie, bij huidverzorging en op het spierenstelsel.

Waterbehandeling MagnaPool® Minerals

Onvergelijkbaar zwemcomfort

Het water van een MagnaPool®-zwembad bevat minder chloraminen (40% minder chloraminen dan een waterbehandeling door middel van zoutelektrolyse), moleculen die kunnen verantwoordelijk zijn voor het gevoel van droge huid en van irritatie van de ogen. MagnaPool® is geurloos en biedt dus een onvergelijkbaar zwemcomfort.

Waterbehandeling MagnaPool® Minerals

Geen toevoeging van chemische ontsmettingsproducten

Het MagnaPool®-systeem vereist geen toevoeging van chemische producten, ontsmettings- of heelkundige middelen (chloorschok, algen-werend middel, vlokmiddelen…). Deze voordelen maken van MagnaPool® een milieuvriendelijk behandelingssysteem met bijzonder competitieve onderhoudskosten .

Waterbehandeling MagnaPool® Minerals
Toon minder
Documenten