logo-sticky

Bekijk andere producten in dit assortiment

pH Expert

  • Automatische pH-Regeling
  • Uiterst Fijne Regeling
  • Beveiliging Tegen Overdosering
Beschrijving

Automatische pH-Regeling

Het evenwicht van een zwembad hangt voor het grootste deel samen met de pH-waarde van het water. Een correcte en stabiele pH-waarde is cruciaal voor de efficiënte werking van het oxidatiemiddel in het zwembad (met name chloor). Een correct geregelde pH-waarde bespaart oxidatiemiddel en voorkomt tal van onaangenamegevolgen: irritatie van de ogen, ontwikkeling van algen, corrosie van de bekledingen... pH Expert meet voortdurend de pH-waarde van het water en voegt wanneer nodig een dosis pH-correctievloeistof toe, en dat 100% geautomatiseerd, zonder regeling door de gebruiker.

Waterbehandeling pH Expert

Uiterst Fijne Regeling

pH Expert injecteert de correcte hoeveelheid pH dankzij zijn unieke adaptieve doseringstechnologie, die een perfect waterevenwicht mogelijk maakt met een minimum aan product. Het doseersysteem past zich aan het verschil tussen de ideale pH-waarde en de werkelijke pH-waarde in uw zwembad aan.

Waterbehandeling pH Expert

Beveiliging Tegen Overdosering

Met zijn exclusieve beveiligingssysteem voorkomt pH Expert elk risico op overdosering van de pH-correctievloeistof om een optimale waterbalans te verzekeren. Dankzij de exclusieve aanzuigpijp is de dosering van de pH-correctie perfect beveiligd.

Waterbehandeling pH Expert
Toon minder
Documenten
Folder
Installatiehandleiding
Garantiebewijzen
Toon minder